Pages Menu
Categories Menu
Om oss

Om oss

VågaVaraDu är namnet på ett projekt som drivs i hopp om att föräldrar/anhöriga till barn/ungdom med ställda bokstavsdiagnoser (t.ex. ADD och ADHD ) , föräldrar/anhöriga till barn/ungdom som skolvägrar och  vuxna som är utsatta eller kommit i kontakt med mobbning ska få tillgång till en mötesplats och en gemenskap.

Målet är att Användarna ska representera sidan som gästbloggare och att vi ska tillföra vår erfarenhet/kunskap lite i bakgrunden.Mao så sätter vi användarna och deras berättelser i fokus.

Av erfarenhet vet vi att familjer kan känna sig ensamma i sin problematik och därmed kan en känsla av “fastlåsthet” infinna sig, och det vill vi råda bot på. Vi är övertygade om att vi tillsammans kan  hjälpa varandra genom att dela erfarenheter , tankar, åsikter, råd och tips och kanske kan tom vänskapsrosetter knytas.

Vi som driver sidan har bla erfarenhet av att stötta människor som hamnat i olika livskriser. Vi arbetar ur ett medmänskligt perspektiv och verkar för människors rätt till lika värde .

Mitt i dessa allvarliga och tunga ämnen så  anser vi att  det är viktigt att tillföra positiv energi som verkar förlösande och närande. Därför ger vi också plats för humor och glädje som vi anser är viktiga redskap på vår vandring genom livet t.ex. genom kloka, tänkvärda ord,vackra bilder eller en upplyftande och humoristisk historia.

Varmt Välkommen!

4 Comments

 1. Vilken bra sida ni gjort!
  Jag delar gärna era inlägg och tips. Jag använde en bild redan imorse då det syns var den kommer ifrån.
  Lycka till!
  Kram
  Helén

  • Tack snälla Helen! Stor tacksamhet för din ”feedback” och för att du delar!Stor varm kram/Admin

 2. Jag är så himla glad att jag hittade er sida och att ni hjälper mig med mina armband. Jag kan inte tacka er tillräckligt.
  Ni gör ett fantastiskt arbete ♥️
  / Becca

  • Tack för fina ord Becca! <3 Vi hjälper självklart till när det går i medmänsklighetens tecken,med att ge gratis marknadsföring via vår FBsida VågaVaraDu!
   Önskar dig allt gott! / Admin

Post a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.