Pages Menu
Categories Menu

Posted by on mar 1, 2016 in Gästbloggare | 0 comments

Jag tänkte berätta lite om erfarenheter och hur livet kan te sig om man inte blir behandlad väl

Jag tänkte berätta lite om erfarenheter och hur livet kan te sig om man inte blir behandlad väl

Jag tänkte berätta lite om erfarenheter och hur livet kan te sig om man inte blir behandlad väl. Jag är född under tidiga 70-talet, uppväxt i en mindre stad som vilken flicka som helst…ville jag gärna tro. Jag var nog inte som alla andra, jag var rund och rultig. Jag var rädd och osäker. Jag vågade inte göra allt heller eller kanske sånt där man var tvungen att ha balans och stabilitet. Mina föräldrar tog mig med till barnhab. Där sa man (enligt mina föräldrar) att jag hade en hjärnskada. Det blev att jag blev väldigt överbeskyddad under hela min uppväxt, framför allt av en nära släkting. Blev iaf att jag började skolan i denna mindre staden. Här gick jag mitt första skolår. Jag minns ingenting av första 3 åren i skolan mer än att jag kände mig så oerhört ensam. I fjärde klass så började ett helvete till liv. Jag hade då bott 2 år i Göteborg med min mamma. Ja förresten den flytten tillbaka till den lilla staden valde jag själv. Men när man står där när man är 11 år gammal och säger till föräldern ”förlåt mitt val, jag vill inte skada dig utan jag älskar dig”.. Ska något barn behöva göra detta?
Fjärde klass i alla fall, då hade jag flyttat till min far. Majoritet av familjen tillhörde en sekt eller hur man ska säga. Detta gör ju en osäker, blyg person än mer udda. Mobbingen blev en sakta början. Först lite hån men gick under högstadiet till spott och sparkar till total utfrysning. Det var nog där mitt psykiska mående gick åt skogen men de ska jag berätta om mer en annan gång.
P.s i råd om mobbing, alla som inte vågar säga ifrån är med i att de händer och detta ska ingen behöva utsättas för!
// A

Post a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.