Pages Menu
Categories Menu

Posted by on feb 8, 2013 in Mobbning | 0 comments

Empati som obligatoriskt skolämne

Empati som obligatoriskt skolämne

Vore det inte en bra ide att sätta in empati som ett obligatoriskt skolämne, och det redan i småskolan! Barn till föräldrar som lider brist på empati kan omöjligen lära sig det i sin uppfostran ,men med hjälp av skolan så kan vi skapa en god spiral. Människors brist på empati gör bla att mobbningen ständigt ökar,och ingen människa,barn eller vuxen ska behöva känna själslig eller fysisk smärta pga att andra har beslutat att hon/han inte passar in.Har du något förslag till hur vi tillsammans aktivt kan minska mobbningen?

Post a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.